Preot paroh Vasile-Daniel Ursu

Preoți slujitori Decembrie 7, 2014

                                      Din anul 1994, la sarbatoarea  Intrarii Maicii Domnului in Biserica (21 noiembrie), postul vacant de preot, la parohia Adormirea Maicii Domnului din satul Coropceni, comuna Ciortesti, judetul Iasi, pe atunci Protopopiatul 2 Iasi, a fost ocupat de preotul Ursu Vasile-Daniel, nascut la data de  28 noiembrie 1969 din parintii Traian si Mariea  Ursu, absolvent al Facultatii de Teologie ortodoxa din Iasi, sectia Pastorala,  promotia 1994 .

                               In urma casatoriei cu d-ra Scarlat Gabriela, absolventa a Facultatii de teologie ortodoxa din Iasi, sectia Asistenta sociala, promotia 1996, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu patru copiii (trei baieti si o fata), care la data actuala unul este student in anul 3 la sectia ASISTENTI MEDICALI  a Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa  din Iasi, unul in  anul 3 la  FEEA din Iasi,  si al-3-lea, elev in clasa a -12 -a la Seminarul Teologic Sf. Vasile cel Mare din Iasi , iar fata in varsta de 4 ani si 6 luni.

                            In prezent , ca de altfel de la inceputul numirii mele la aceasta parohie, locuiesc cu familia in parohie, implicandu-ma in mod constant si eficient  in viata morala si sociala a enoriasilor.

Citește alte articole despre: Preotul paroh